Personvern
Alle henvendelser via kontaktskjemaet vårt går direkte til vår e-post. Våre rutiner med å ofte skifte passord sørger for at dine opplysninger holdes så sikkert som mulig. Vi beholder normalt all informasjon om deg i vår innboks i 6 måneder.
Har du et ønske om at vi sletter all kommunikasjon med deg kan du kontakte oss via e-post, ringe oss på 73 53 22 60 eller ta turen til oss.

Informasjonskapsler
Dora 1 Bowling & Biljard AS sin hjemmeside www.dora1.no benytter ulike informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse på nettsiden. Ingenting av det vi samler inn kan benyttes til å søke opp personer eller organisasjoner.

Facebook benytter informasjonskapsler på denne siden, utelukkende for å oppdatere vår Facebook widget som du finner på fremsiden.

Vårt system følger ditt besøk på nettsiden. Hvilke nettsider du har besøk og hvor lang tid du har brukt på hver side. Vi får også informasjon om hvilket språk du benytter.
Ingenting av dette kan spores til deg som bruker. Vi bruker denne informasjonen til å gradvis forbedre nettsiden ved å se hva som trender.